από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Μετά τις απειλές Βερύκιου το perouka gate στη Νέα Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμος Βερύκιος

Ο Δήμος Βερύκιος

Οι απειλές του Δήμου Βερύκιου
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τις απειλές που εξαπέλυσε από την πρωινή εκπομπή του Alpha, ο πιστός υπάλληλος του Δημήτρη Κοντομηνά, Δήμος Βερύκιος. Απειλές σε βάρος του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος υπήρξε το θύμα του γνωστού πλέον perouka gate. 

Και μπορεί οι τηλεοπτικοί σταθμοί, Alpha και Star να άδειασαν τους ανταποκριτές τους που συμμετείχαν στο... καρναβάλι της Νέας Υόρκης, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως μπροστά στη γενική κατακραυγή δεν μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς. Και άλλοι τόσοι έχουν πεισθεί ότι η εντολή είχε δοθεί από τις διοικήσεις του Star και του Alpha. Άλλοι πάλι λένε ότι πλήρωσαν την... ανοησία τους να μεταμφιεστούν και να κάνουν τα υπόλοιπα ενώ δεν χρειαζόταν. Το σίγουρο είναι ότι κανένας δεν αναγνωρίζει αυτές τις "δημοσιογραφικές" πρακτικές. 

Διαβάζουμε ας πούμε στο enimerosi24.gr:

"Γιατί όμως ένας δημοσιογράφος να σχεδιάσει όλο αυτό το καρναβάλι αν δεν έχει την ανάλογη εντολή; Γιατί να φορέσει περούκα; Γιατί να πλαστογραφήσει; Γιατί να δηλώσει ψευδώς ότι είναι μέλος της ελληνικής αποστολής; Γιατί να φωτογραφήσει κρυφά τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά;Επιπλέον, γιατί νωρίτερα και οι δύο με αναρτήσεις τους στο Facebook έγραφαν ότι ο υπουργός κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη και οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα αγωνιούν για τη δουλειά τους;Μήπως τελικά η εντολή ήταν από τη διεύθυνση των καναλιών και ζητούσε το «κεφάλι» του Παππά;"

Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι όλα συνέβησαν μετά τις ανοικτές του Δήμου Βερύκιου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή