από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτη ΑΛΗΤΕΙΑ Μπάμπη: Ζητούσε από... sexy τρολ ραντεβού υπό προϋποθέσεις (ΦΩΤΟΣ)

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Απίστευτα πράγματα από τον... εκπαιδευτή της ΝΔ
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016

«Θα μπορούσε να είναι αστείο, αλλά δυστυχώς είναι τραγικό» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το περιστατικό της μεταμφίεσης των δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη, όπου σε ρόλο «Κλουζώ» προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποδείξουν πως δήθεν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς εξέδραμε στις ΗΠΑ και τάχα δεν είχε τη σειρά των υψηλών επαφών που απεδείχθη πως διεξήγαγε. 

Οι περούκες, οι τρέσες, τα γυαλιά, τα καπέλα και όλος ο συναφής εξοπλισμός έδωσε την ευκαιρία σε γνωστούς και άγνωστους επικριτές της ελληνικής κυβέρνησης της Αριστεράς και υπερασπιστές των συμφερόντων της διαπλοκής που αντιμάχεται η κυβερνητική πολιτική να εξαντλήσουν το μένος τους και την περιορισμένη έμπνευσή τους σε φαιδρά σενάρια συνωμοσιολογίας.

Ένας εξ αυτών και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ο οποίος έχει πολλάκις προσφέρει με τις παρεμβάσεις του στιγμές γέλιου στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Εχθές λοιπόν, ο «λαλίστατος» Μπάμπης, έπιασε για άλλη μία φορά συζήτηση με κάποιο τρολ στο twitter το οποίο επεσήμανε σε ένα άλλο τρολ (@Dexi_Extrem) το οποίο έχει και blog, πως ο διευθυντής του periodista.gr, Δημήτρης Μπεκιάρης, ψευδώς αναφέρεται ως μετακλητός στη ΓΓΕΕ και πως πρόκειται για απλή συνωνυμία, όπως άλλωστε έχει επισημανθεί και με παλαιότερη ανάρτησή μας ΕΔΩ

Στο σημείο αυτό λοιπόν, ο πολυγραφότατος Μπάμπης, ο οποίος συνηθίζει να γράφει είτε ψευδή είτε υβριστικά σχόλια και στη συνέχεια να τα σβήνει, παρενέβη για να πει πως ο Δημήτρης Μπεκιάρης δεν είναι στη ΓΓΕΕ, αλλά είναι σε άλλο «πρότζεκτ». Όταν ερωτήθηκε από το τρολ τι εννοεί, αυτός απάντησε πως οι δήθεν αποκαλύψεις θα μπορούσαν να δοθούν εκτός του τοίχου του στο twitter και με προϋποθέσεις!!!!!   

Δείτε εδώ

 

 

Στη συνέχεια όταν εγώ προσωπικά, μέσω του λογαριασμού μου στο twitter ζήτησα εξηγήσεις για τις αστειότητες που έγραφε για τον Δημήτρη Μπεκιάρη, έλαβα απάντηση, η οποία και κατόπιν σβήστηκε από τον «μεταμφιεσμένο» σε δημοσιογράφο Μπάμπη, πως ο διευθυντής του periodista.gr είναι «υπαλληλάκι».

Δείτε παρακάτω

 

Για να εξηγούμαστε λοιπόν με τον «απόστρατο» δημοσιογραφίσκο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου: ο Δημήτρης Μπεκιάρης ούτε υπάλληλος είναι, ούτε σε κάποιο σκιώδες «πρότζεκτ» όπως υπονόησε συμμετέχει και καλό είναι να μην πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα κατόπιν υπόδειξης των αφεντικών του, διότι τα συκοφαντικά του tweets μόνο την χλεύη μας προκαλούν για ένα άτομο που προσπαθεί να βγει από τα αζήτητα με φαιδρολογίες που στη συνέχεια διαγράφει.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή