από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Θέλουν να διώξουν τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου από τον ΒΗΜΑ FM;

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016

Είναι γνωστό σε όλη την πιάτσα ότι τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου τον περιμάζεψαν στον ΒΗΜΑ FM για ειδικούς... λόγους. Κάτι σαν ψυχικό του έκαναν, όπως λέγεται. 

Βέβαια ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη βουλιάζει και δεν γνωρίζουμε αν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου θα ήταν διατεθειμένος να δουλέψει και... τσάμπα. Τώρα ή στο μέλλον. Έτσι κι αλλιώς τον φωνάζουν και αυτόν "συνταξιούχο της δημοσιογραφίας". Μπορεί να πιστεύει ότι αν κάποια στιγμή γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης θα τον βολέψουν. Ποιος ξέρει; Από την άλλη, αν κρίνει κανείς από τις δημόσιες εμφανίσεις των στελεχών της ΝΔ, ο ρόλος του... "εκπαιδευτή" (γελάει ο κόσμος) δεν φαίνεται να του πηγαίνει. 

Εκείνο, όμως, που έχει ενοχλήσει τους επιτελείς στον ΒΗΜΑ FM είναι η συμπεριφορά του στα σόσιαλ μίντια. Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ξοδεύει πολύ χρόνο καθημερινά ώστε να αντιπαρατίθεται με το κάθε τρολ του twitter. Και, όπως έχουμε ξαναγράψει δεν αρμόζει σε σοβαρούς δημοσιογράφους να απαντούν στο κάθε τρολ ή στον κάθε αργόσχολο που τους προκαλεί. Τα τρολς με τα τρολς και οι δημοσιογράφοι με τους δημοσιογράφους. Αλλά τέλος πάντως, δεν θα απαγορεύσουμε εμείς σε κανέναν να αυτοεξευτελίζεται. Δικαίωμά του...

Το χειρότερο είναι ότι ο κυρ Μπάμπης βρίζει. Και βρίζει χυδαία. Και ο ΔΟΛ, όσο ξεπεσμένος και αν είναι, υποτίθεται ότι διαχρονικά έχει ένα επίπεδο. Και δεν θα ήθελαν στη Μιχαλακοπούλου να προσφέρουν στέγη στον κάθε μπάρμπα που ανακάλυψε τα σόσιαλ μίντια για να παίζει στον πολύ ελεύθερό του χρόνο. 

Μαθαίνουμε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια. Κάποιοι μάλιστα εισηγούνται να τον σουτάρουν από τον σταθμό. Δεν θα ήταν σωστό κάτι τέτοιο. Αρκεί κάποιος να του εξηγήσει ότι δεν πρέπει να κάνει σαν μικρό παιδί ή σαν τρόλ. Κάποιοι λένε "σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν", αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, για ειδικούς λόγους, ας δείξουν λίγο οίκτο, λίγη συμπόνοια...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή