από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταγραφή ΒΟΜΒΑ στον Μαρινάκη βάζει μπουρλότο στον ΣΚΑΪ - Όλο το παρασκήνιο

Μαρινάκης και Αλαφούζος

Μαρινάκης και Αλαφούζος

Πολύ παρασκήνιο και ένας αστικός μύθος
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016

Γενική εφόρμηση φαίνεται ότι πραγματοποιεί η πλευρά Μαρινάκη στον ΣΚΑΪ, συμφερόντων Αλαφούζου, στον απόηχο μάλιστα της συνεχιζόμενης κόντρας ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πλευρά Μαρινάκη βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους σχεδόν τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.

Αυτό που μαθαίνουμε εμείς τώρα είναι ότι στον τηλεοπτικό σταθμό του Μαρινάκη ετοιμάζεται να μεταγραφεί η "Πρύτανης" του δικαστικού ρεπορτάζ, Ιωάννα Μάνδρου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για τεράστια απώλεια (και σε επίπεδο κύρους) για τον ΣΚΑΪ και φυσικά για μεγάλη νίκη της πλευράς Μαρινάκη. 

Τι λέει, όμως, ο αστικός... μύθος: Η Ιωάννα Μάνδρου το έχει ξανακάνει. Τι εννοούμε; Πριν από τον ΣΚΑΪ εργαζόταν στον Alpha, συμφερόντων Κοντομηνά. Και, για όσους θυμούνται καλά, είχε παίξει πολύ καλά τον ρόλο της στα... αποκαλυπτήρια του σκανδάλου με το Βατοπαίδι, που είχε αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του τηλεοπτικού σταθμού στην απόπειρα αποδόμησης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Τι λέει ο αστικός μύθος; Ότι, η Ιωάννα Μάνδρου στη συνέχεια αποχώρησε από την Κάντζα για να καταλήξει στο Φάληρο ώστε να... κερδίσει την συγχώρεση των Καραμανλικών. Άφεση αμαρτιών; Πάντως κάποιους από τους καραμανλικούς που ήθελε να καλοπιάσει, μετά το Βατοπαίδι, η Ιωάννα Μάνδρου τους έκανε φίλους.

Για να δούμε, σήμερα, ποιους καινούριους φίλους θέλει να κάνει η Ιωάννα Μάνδρου και ποια θα είναι η απάντηση του Αλαφούζου;;;

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή