από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τελικά ο Καλογρίτσας το είπε και το έκανε και τώρα ετοιμάζεται για τη ρεβάνς

Ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας

Ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας

To come back του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα - Ο νέος εκδότης
Κυριακή, 20 Νοέμβριος 2016

Το ημερολόγιο έγραφε 26 Σεπτεμβρίου 2016. Με ανακοίνωσή του ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του "θρυλικού", Χρήστου Καλογρίτσα ανακοίνωνε την αποχώρησή του από την προσπάθεια οριστικής απόκτησης τηλεοπτικής άδειας «για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται».

Ο, μέχρι εκείνη την ημέρα, υπερθεματιστής είχε δηλώσει ότι θα προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του «παρότι χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει».

Τι άλλο είχε δηλώσει; "Η παρεμπόδισή μου αυτή είναι πρόσκαιρη. Θα είμαι εδώ και στα Μέσα Ενημέρωσης και φυσικά όλοι θα κριθούμε στη ζωή. Αν και νομίζω πως πολλοί απ’ αυτούς θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη".

Πράγματι, ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας το είπε και το έκανε. Παρέμεινε στον χώρο των ΜΜΕ με την έκδοση της εφημερίδας Documento, η οποία κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας. Ημέρες τώρα κυκλοφορούσε στην πιάτσα η φήμη ότι θα χρηματοδοτούσε το εγχείρημα του Κώστα Βαξεβάνη. Και τσουπ... ξημερώματα Κυριακής ορίστε η kinder έκπληξη. Το εγχείρημα είναι του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. Εκδότης της εφημερίδας είναι ο Ιωάννης Βαλδίμηρος Καλογρίτσας και διευθυντής ο Κώστας Βαξεβάνης. Ούτε χρηματοδότης (απλά), ούτε στο παρασκήνιο με μπροστινούς και αυτοφοράκηδες. Ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας διάλεξε προσεκτικά τους διευθυντάδες του, τους συντάκτες του και ετοιμάζεται για τη ρεβάνς. Εξάλλου ο ίδιος και η οικογένειά του δέχτηκαν πολλές επιθέσεις όσο κυριαρχούσε το θέμα του διαγωνισμού με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ίσως για αυτό ένα από τα διαφημιστικά σλόγκαν που συνόδευσαν την έκδοση της εφημερίδας ανέφερε "Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους"...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή