από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτες ύβρεις, απειλές και αθλιότητες από τον Κικίλια σε βάρος δημοσιογράφων στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίθουσα σύνταξης

Αίθουσα σύνταξης

Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017

Χαμένος στη μετάφραση φαίνεται πως ήταν σήμερα Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αίθουσα Σύνταξης», όντας εκτός ελέγχου και ωρυόμενος καταφέρθηκε κατά του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου για κάτι που… δεν είπε!

Αναλυτικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος μετέφερε ρεπορτάζ για σχόλιο στελέχους της ΝΔ σχετικά με μια λανθασμένη διατύπωση του Βασίλη Κικίλια περί σκέψης για πρότασης μομφής.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί, πως τα περί ενδεχομένου για πρόταση μομφής από τη ΝΔ, μετέδωσε το news247.gr χθες Πέμπτη, όταν ρώτησε τον Βασίλη Κικίλια για το αν η ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής. Η απάντηση του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ στο ερώτημα του news247.gr ήταν σύμφωνα με δημοσίευμα: «Από εμάς εξετάζονται πολύ προσεκτικά όλες οι δυνατότητες να αντιδράσει. Θα περιμένουμε την καταληκτική ημερομηνία (σ.σ. εννοεί 20 Φλεβάρη)».

Με βάση τα παραπάνω ξεκίνησε η ιστορία περί επεξεργασίας από πλευράς ΝΔ για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής.

Ωστόσο, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, μετέδωσε κάτι διαφορετικό: Πώς σχολίασαν ορισμένα «γαλάζια» στελέχη το ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό (στο news247.gr) ο Βασίλης Κικίλιας.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια στην «Αίθουσα Σύνταξης», ο οποίος γρήγορα έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε φωνάζοντας στον γνωστό δημοσιογράφο και κατηγορώντας τον ως συκοφάντη!

Φυσικά, ο μαινόμενος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, προφανώς λανθασμένα ενημερωμένος για τα όσα είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, χωρίς να κάνει διάλειμμα στο παραλήρημά του, δεν άφησε χρόνο στον δημοσιογράφο να λύσει την παρεξήγηση και τελειώνοντας το ξέσπασμά του έκλεισε το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος επανήλθε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ από το altsantiri

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή