από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Η Κυρία έβγαλε μια τεράστια ξινίλα και παριστάνει ότι...» - Ο Χατζηνικολάου ΔΙΕΣΥΡΕ την Γιάννα Αγγελοπούλου

Χατζηνικολάου και Αγγελοπούλου

Χατζηνικολάου και Αγγελοπούλου

Ο Χατζηνικολάου ΔΙΕΣΥΡΕ την Γιάννα Αγγελοπούλου
Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017

«Το υπουργείο Εξωτερικών ξήλωσε επιτέλους την Γιάννα Αγγελοπούλου από τη θέση της πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων»

«Η Κυρία έβγαλε μια τεράστια ξινίλα και παριστάνει ότι παραιτήθηκε ενώ την έδιωξαν». Αυτά έλεγε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την Γιάννα Αγγελοπούλου με αφορμή την δήλωσή της ότι αποιείται τον τίτλο της πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων και καταθέτει το διπλωματικό της διαβατήριο.

Ο Χατζηνικολάου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της εκπομπής του στον Real fm στην Γιάννα Αγγελοπούλου κάνοντας ειρωνικά σχολια για το πρόσωπό της.

«Την Κυρία την έπαυσαν, δεν παραιτήθηκε, γελάνε στο υπουργειο Εξωτερικών με τα της παραίτησής της. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν μόνο το διπλωματικό διαβατήριο, για αυτό γκρινιάζει γιατί της.. το πήραν και τώρα θα κάθεται στις ουρές...»  έλεγε ο Ν. Χατζηνικολάου που απαντησε και σε σχετικά σκωπτικά σχόλια ακροατών: «Επιδομα ανεργίας θα πάρει η Γιάννα;» τον ρωτούσαν, «Δεν θα φτάνει στην Κυρία ούτε για να αγοράσει ένα καπέλο» απαντούσε ειρωνικά ο Χατζηνικολάου...

Ο δημοσιογράφος έκανε και αναφορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας σχολιάζοντας ότι ποτέ δεν έγινε επίσημος απολογισμός του κόστους. «Οι Αγώνες του 2004 έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην χρεωκοπία τη χώρας, έφεραν την κρίση πολύ πιο γρήγορα και δεν έγινε ένας απολογισμός πόσο μας κόστισαν, όπως θα έπρεπε» σχολίαζε ο Χατζηνικολάου.

Επίθεση στην Γιάννα Αγγελοπούλου κάνει και η εφημερίδα «Ειδήσεις» που έχει τίτλο: «Ξήλωσαν τη Γιάννα / Το υπουργείο Εξωτερικών έπαυσε επιτέλους τη Γιάννα από τη θέση της πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων που κατείχε από το 1998»...

(Με πληροφορίες από zoornalistas)

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή