από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Μετά τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ ο Νίκος Ευαγγελάτος ζητά συγγνώμη - Δείτε όσα λέει μετά την πρωτοφανή γκάφα

Ο Νίκος Ευαγγελάτος

Ο Νίκος Ευαγγελάτος

Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017

Με ανάρτηση στον λογαριασμό της εκπομπής του στο Facebook ο Νίκος Ευαγγελάτος ζητά συγγνώμη για το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή χθες το βράδυ δείχνοντας ως πραγματικό περιστατικό στιγμιότυπο από κωμική ταινία που εκτυλίσσεται στη Β.Κορέα. Ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζει "κάναμε λάθος" και δεσμεύεται πως στη σημερινή εκπομπή στο Epsilon  θα κάνει διόρθωση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση:

Κάναμε λάθος…

To Livenews όπως και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί αναμετέδωσε λανθασμένα βίντεο το οποίο θεωρήθηκε προπαγανδιστικό του καθεστώτος της Β. Κορέας. Για το λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, που μας εμπιστεύονται και τους οποίους προσπαθούμε καθημερινά να ενημερώνουμε με εγκυρότητα. Ωστόσο τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται.

Το βίντεο με το κοριτσάκι που με αθώο ύφος εύχεται την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν απόσπασμα ταινίας. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι το φασιστικό καθεστώς του Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει κάνει πολύ χειρότερες μορφές προπαγάνδας που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Το συγκεκριμένο βίντεο όμως ήταν απόσπασμα ταινίας.

Όπως είναι αυτονόητο, στο αποψινό Livenews θα γίνει η απαραίτητη διόρθωση.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή