από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Την απομάκρυνση της Κατερίνας Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ ζητά η ΝΔ - Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017

Την απομάκρυνση της Κατερίνας Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ ζητά η ΝΔ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει λόγο για «υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις» εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά, μέσω ανακοίνωσης, την απόλυση δημοσιογράφου, και μάλιστα για ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του υπογγραμμίζοντας ότι «η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας της αντίθετης άποψης, με κορυφαία πράξη το  επαίσχυντο «μαύρο» στην ΕΡΤ παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα  της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, όσο κι αν ορκίζεται, κατά τα άλλα, στον φιλελευθερισμό»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.

Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.

Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της»... 

Η Αυγή

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή