από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΝΔ και Χρυσή Αυγή θα στηρίζει η εφημερίδα που βγάζει ο Μαυρίδης του liberal.gr

Ο Θανάσης Μαυρίδης

Ο Θανάσης Μαυρίδης

Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017

Την έκδοση νέας καθημερινής εφημερίδας με τον τίτλο «Φιλελεύθερος» επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της ακροδεξιάς ιστοσελίδας liberal.gr, Θανάσης Μαυρίδης. 

Ο Θανάσης Μαυρίδης, μιλώντας τη Δευτέρα στο ραδιόφωνο 247 τόνισε ότι θα προχωρήσει τελικά στην έκδοση της εφημερίδας, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες η εφημερίδα θα στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη φυσικά, τα απομεινάρια του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή. Η εφημερίδα θα έχει σαφώς αντι - ΣΥΡΙΖΑ και αντι - Αριστερό χαρακτήρα.

Η εφημερίδα θα μείνει πιστή στην ακροδεξιά γραμμή που έχει χαράξει το liberal.gr, με τις γνωστές κραυγές αντικομμουνιστικής υστερίας που παραπέμπουν στο μετεμφυλιακό κράτος της Δεξιάς, ενώ δεν θα λείψει και η αρθρογραφία ξεπλύματος των εγκλημάτων των συνεργατών των ναζί στην Κατοχή. 

Το όνομα "Φιλελεύθερος" είναι για ξεκάρφωμα, μιας και αν διαβάσει κάποιος το Liberal.gr θα καταλάβει πως ουδεμία διαφορά έχει με την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ή τον ακροδεξιό "Στόχο". 

Πίσω από την χρηματοδότηση της εφημερίδας, όπως αναφέρουν πληροφορίες βρίσκονται επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή