από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ετοιμάζεται το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη - Ποιος θα είναι ο ρόλος του Ευαγγελάτου

Ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης

Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017

Στις 10 Οκτωβρίου λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί και στα χαρτιά η μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» στον Ιβάν Σαββίδη. Εν συνεχεία θα τοποθετηθεί διευθύνων σύμβουλος και τα στελέχη που θα «τρέξουν» το κομμάτι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, ενώ όπως ήδη έχει γίνει γνωστό ένας τρίτος πυλώνας του προγράμματος θα αφορά τη θρησκεία και το ποντιακό στοιχείο.

Σημαντικό προβάδισμα στον τομέα της ενημέρωσης έχει ο Νίκος Ευαγγελάτος με μεγάλη εμπειρία την οποία η πλευρά Σαββίδη φαίνεται αποφασισμένη να αξιοποιήσει. Αντίστοιχα όμως θα στελεχωθούν και οι υπόλοιποι τομείς, αφού βασικό κριτήριο θα είναι η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση και η γνώση τού αντικειμένου της τηλεόρασης.

Το ίδιο αυστηρά θα είναι και τα κριτήρια σε όλα τα επίπεδα. Για παράδειγμα στην ενημέρωση που θα καταλαμβάνει και το μεγαλυτερο κομμάτι του προγράμματος, θα αναζητηθούν νέα πρόσωπα, τεχνοκράτες όπου είναι απαραίτητο και φυσικά δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ πρώτης γραμμής.

Κατά τα άλλα οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη που ασχολούνται με το σταθμό ήδη συνεργάζονται με Άγγλους για την τεχνική αναβάθμιση του τηλεοπτικού εξοπλισμού και παράλληλα ετοιμάζεται αποστολή με προορισμό την Ολλανδία για την αγορά νέων μηχανημάτων.

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή