από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Ο Μπογδάνος κελαηδάει και καρφώνει σε LIVE μετάδοση: «Κάποιοι μέσα στον ΣΚΑΪ ήθελαν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπογδάνος στον Λιάγκα

Ο Μπογδάνος στον Λιάγκα

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την απόλυσή του το καλοκαίρι από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ανέφερε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν τον πήρε τηλέφωνο ο Σταμάτης Μαλέλης ενώ δεν άφησε αιχμές κατά του σταθμού του Φαλήρου.

Όπως τόνισε δεν γνωρίζει τους ακριβείς λόγους που απομακρύνθηκε από το κανάλι ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ίσως κάποιοι στον ΣΚΑΪ βρήκαν την ευκαιρία προκειμένου να απομακρυνθεί.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πρώτο τηλέφωνο ήταν από τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος είναι θορυβημένος και προβληματισμένος και μου λέει “έχει δημιουργηθεί ένα θέμα”. Εγώ το πρώτο πράγμα, το οποίο σκέφτομαι, είναι ότι κάτι έχω πει για το Survivor. Και μου λέει “είπες αυτό για τους πρώην συντρόφους”.

Η αντίδρασή μου ήταν “ρε Σταμάτη, το έχω πει τρεις φορές”. Μου λέει “ναι, αλλά πρέπει να βγάλουμε μια ανακοίνωση διότι θα βγάλει και το Μαξίμου και πρέπει να τους προλάβουμε”. Αυτό το οποίο συνέβη είναι ότι έβγαλε και το Μαξίμου και το κανάλι και θέλω να πιστεύω εκ παραδρομής. Τα κανάλια συνεννοούνται με το Μαξίμου, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην μίλησαν μεταξύ τους.

Αν έγινε συνεννόηση, αν το αποτέλεσμα της συνεννόησης ήταν αυτό το οποίο συμφωνήθηκε, αν κάποιος έκανε ένα βήμα μπροστά ή ένα βήμα πίσω ή αν βρήκαν ορισμένοι εκεί στον ΣΚΑΙ μία ευκαιρία να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω…».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή