από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν δίστασε: Το «άντε γεια» του Ιβάν Σαββίδη στον άνθρωπο των στοιχηματικών που έμεινε μόνο με...

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μάρης

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μάρης

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018

Αν και δεν το περίμενε, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι θα υποχωρήσει… Τελικά ο Ιβάν Σαββίδης είπε «Άντε γεια» στον διαχειριστή του «ΕΘΝΟΥΣ» Δημήτρη Μάρη! Σύμφωνα με πληροφορίες πεποίθηση του τελευταίου ήταν ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα δίσταζε και δεν θα προχωρούσε στο «διαζύγιο»! Τα γεγονότα όμως τον διέψευσαν!

Έτσι ο ιδιοκτήτης της 24 MEDIA μιλώντας – εχθές, στους εργαζόμενους της εφημερίδας ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Σαββίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα… Από κει και πέρα όμως δεν μπορεί να δεσμευθεί. Αφού την ίδια ώρα είχε αναλάβει ήδη δράση το στέλεχος της εταιρίας Νίκος Πεφάνης που φημίζεται για τα προγράμματα εξυγίανσης που έχει εφαρμόσει σε ΔΟΛ και MEGA με τα γνωστά αποτελέσματα!

Όπως είναι φανερό λοιπόν η 24 MEDIA και ειδικότερα οι εργαζόμενοι σε αυτήν εισέρχονται σε ένα σκοτεινό τούνελ με άγνωστο τι θα ξημερώσει η επόμενη ημέρα… Κι αυτό διότι πρόκειται πια για κατ’ επίφαση μιντιακο οργανισμό, δεδομένου ότι μόνο κάποια site έχουν μείνει στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία! Αφού στην πραγματικότητα το «διαζύγιο» με τον Ιβάν Σαββίδη στέρησε από τον όμιλο τις εφημερίδες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό.

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή