από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πρωτοφανείς αθλιότητες του Άδωνι Γεωργιάδη σε βάρος του Periodista.gr (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018

Καταλαβαίνουμε τον βαθύ πόνο του εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο Novartis αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος βγήκε πρωί - πρωί στο τουίτερ για να πετάξει λάσπη στο PERIODISTA.GR για αυτό ΕΔΩ το άρθρο.

Διαβάστε την αθλιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη:

Δεν είναι λίγο πράγμα για τον Άδωνι Γεωργιάδη όλη η Ελλάδα να παρακολουθεί τον ολοκληρωτικό διασυρμό του για την εμπλοκή του στο μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών του και αυτός να προσπαθεί να εξηγήσει όσα δεν εξηγούνται. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα τον άνθρωπο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των σκανδάλων ο πολιτικός του προϊστάμενος θα τον είχε στείλει σπίτι του. Από την άλλη οποιοσδήποτε θαρραλέος άνθρωπος με ευθιξία θα είχε παραιτηθεί για να διευκολύνει το κόμμα του. Θα το έκανε αυτό για να μην διασύρεται δηλαδή ο πολιτικός φορέας στον οποίο ανήκει. Αλλά, τι ζητάμε για τον άρχοντα της κυβίστησης; Ακόμη και ο Γιώργος Τράγκας χθες τον διέσυρε στο πανελλήνιο αποκαλύπτοντας πως λέει ψέμματα και κάνει προπαγάνδα (Διαβάστε ΕΔΩ).

Ένα θα πούμε στο αντιπρόεδρο της ΝΔ: Κανένας εμπλεκόμενος σε σκάνδαλο βουλευτής δεν επανεξελέγη, τουλάχιστον πριν ξεμπλέξει από τις κατηγορίες. Αν φύγει από τα σαλόνια των επιχειρηματιών όπου σπεύδει κάθε τρεις και λίγο και καταφέρει να μιλήσει με τον κόσμο, τότε θα καταλάβει τι λέει η κοινωνία για τον ίδιο. Ας εξηγήσει λοιπόν ο ίδιος στον ελληνικό λαό για τις διαδρομές του χρήματος όταν ήταν υπουργός και οι φαρμακοβιομηχανίες αλώνιζαν.

ΥΓ 1: Μόλις βρούμε χρόνο θα σας πούμε για τις ειδικές σχέσεις πολιτικών προσώπων με ΑΛΛΑ σάιτς... επίσημα και ανεπίσημα. Από την εποχή της κυβέρνησης Σαμαρά και πιο πριν ακόμη...

ΥΓ 2: Άδωνι, δεν είναι μόνο η Novartis. 

 

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή