από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν το χωράει ανθρώπου νους: Πως ο Άδωνις εκδικήθηκε με… σκληρό τρόπο το Periodista.gr (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους
Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρέπει να περνά πολύ δύσκολες ώρες μιας και είναι εμπλεκόμενος στα σκάνδαλα της Υγείας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να περνά ακόμη δυσκολότερες ώρες γιατί παρακολουθεί την προοπτική της εξουσίας να πνίγεται μέσα στα βουρκόνερα των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται (και) ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ωστόσο, είναι εμφανές πως λόγω εξαρτήσεων δεν μπορεί να... κάνει πέρα τον ακροδεξιό γραφικό τηλεβιβλιοπώλη που τον φορτώθηκε επειδή τον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά και για άλλους πιο σοβαρούς λόγους που δεν θα αργήσουν να έρθουν στο φως. Σε κάθε περίπτωση δεν μας αφορά η στρατηγική επιλογή του Μητσοτάκη να καταστραφεί. Δικαίωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μετατροπή του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε σφηκοφωλιά ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων. 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το πρωτοπριλιάτικο ψέμα που δημοσιεύσαμε χθες με τίτλο "ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Ποιος αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της ΝΔ" έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Σε τέτοιο βαθμό που ούτε κι εμείς δεν το περιμέναμε. Για την ιστορία να πούμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεπέρασε μέσα σε λίγες ώρες τις 200.000 προβολές. Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο κάθε ένας η μαζική είσοδος των αναγνωστών δημιούργησε για λίγες ώρες πρόβλημα στη λειτουργία του PERIODISTA.GR και αυτά παρά τις υψηλές δυνατότητες που διαθέτουμε ώστε να υποδεχόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνωστών την ημέρα. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όσων χρηστών του διαδικτύου δυσκολεύτηκαν για λίγο να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. 

Στο μεταξύ συνέβη το απίστευτο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης – εμφανώς ζορισμένος – έφτασε στο σημείο να απαντήσει στο πρωταπριλιάτικο ψέμα διαβεβαιώνοντας το PERIODISTA.GR πως κάνει ο ίδιος κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία και πως… επί της ουσίας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου. Μας είπε με λίγα λόγια πως δεν είναι απόφαση του Μητσοτάκη η απομάκρυνσή του, αλλά δική του. Όπως και να έχει, απάντηση σε πρωταπριλιάτικο ψέμα δεν έχουμε ξαναματαδεί. 

Η ανταπόκριση πάντως που είχε η ανάρτηση είναι ενδεικτική της απαίτησης του ΛΑΟΥ ώστε ο αρχιεμπλεκόμενος στα σκάνδαλα, Άδωνις Γεωργιάδης, να παραιτηθεί και ίσως να εγκαταλείψει την πολιτική καριέρα. Αν δεν το κάνει, βέβαια, υπηρεσίες στην πατρίδα θα προσφέρει, αφού η κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχιστεί κι έτσι θα εξανεμιστούν και οι λίγες ελπίδες που έχει ο ανίκανος και αρχιδιαπλεκόμενος, Κυριάκος Μητσοτάκης, να γίνει πρωθυπουργός της χώρας. 

Άδωνις μέχρι να σβήσει ο ήλιος λοιπόν. 

ΥΓ: Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο σάιτ λόγω της ασύλληπτα υψηλής επισκεψιμότητας ήταν τελικά η... εκδίκηση του Άδωνι που για μία ακόμη φορά εκτοξεύει αθλιότητες σε βάρος μας. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή