από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον Μητσοτάκη - Το άγριο παρασκήνιο και ο ρόλος του εφοπλιστή

Μητσοτάκης και Μαρινάκης

Μητσοτάκης και Μαρινάκης

Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018

Προφανώς υπάρχει πρεμούρα απο ορισμένους για να έρθει κοντά – λέει, ο Δημήτρης Μάρης της 24 Media με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη… Μόνο που για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται να το θέλουν και οι δυο! Οχι δηλαδή μόνο ο Μάρης! Προς το παρόν και όπως όλα δείχνουν και προς το μέλλον, μόνο ο τελευταίος «καίγεται»!

Επιπλέον, αν αυτό δεν μπορεί να το κάνει ένας (γνωστός) εφοπλιστής, δύσκολα θα το κάνει κάποιος άλλος!

Διότι δεν είναι μόνο το πρωτοσέλιδο του «ΕΘΝΟΥΣ» την εποχή που την εφημερίδα διαχειριζόταν ο Δημήτρης Μάρης και έγραφε: για συνεργασία Μητσοτάκη – Αλαφούζου, προκειμένου να απαξιώσουν τη κυβέρνηση Καραμανλή… Ήταν και μια ερώτηση που κατέθεσαν τον περασμένο Νοέμβριο 14 βουλευτές της ΝΔ για το πώς η κυβέρνηση προτίθεται να αντιμετωπίσει τον παράνομο τζόγο!

Βεβαίως το πρωτοσελιδο ήταν αυτο που ξεχείλισε το ποτήρι και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εξόργισε προσωπικά τον πρόεδρο της ΝΔ, με αποτέλεσμα να θεωρείται έκτοτε persona non grata!

Άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί από το βήμα της Βουλής σε ιδιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στον διαδικτυακό τζόγο και παράλληλα στο χώρο της ενημερωσης και έχουν φορολογικές εκκρεμότητες!

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή