από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η ΝΔ να τσεκάρει πρώτα τις ανοησίες περί αποχαρακτηρισμένων εγγράφων του State Department γιατί θα εκτεθεί

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

«Ας κάνει μια προσπάθεια η ΝΔ να μη γελοιοποιείται» σημειώνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αναφορικά με δήλωση της τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ για δημοσιεύματα
Τετάρτη, 02 Μάιος 2018

«Η σπουδή της ΝΔ να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς όσων επέλεξαν να φορούν περούκα και να ακολουθούν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο του 2016, την εκθέτει», αναφέρει το υπουργείο ΨΗΠΤΕ απαντώντας στην Νέα Δημοκρατία.

«Τις ανοησίες περί αποχαρακτηρισμένων εγγράφων του State Department να τις τσεκάρει πρώτα γιατί θα εκτεθεί. Ας κάνει μια προσπάθεια η ΝΔ να μη γελοιοποιείται», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Νωρίτερα η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τι έχει να μας πει ο υπουργός ψηφιακής ανεπάρκειας, κ. Παππάς σχετικά με δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το State Department διαψεύδει την είδηση της σύλληψης για πλαστογραφία και ψευδή δήλωση ταυτότητας των δημοσιογράφων κ.κ. Δημάδη και Σουλτογιάννη έξω από το ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη, όπως αυτή μεταδόθηκε από το ΑΠΕ το Σεπτέμβριο του 2016; Fake news, τώρα και  με τη βούλα του State Department, κ.Παππά;».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή